Supă de șuncă, cartofi și brânză
Supa de șuncă, cartofi și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,01 USD pe porție. O porție conține 393 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână lapte, piper măcinat, șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii, ceapa și șunca cubată într-o oală mare. Acoperiți cu apă. Gatiti pana cand cartofii sunt aproape fragezi.
Scoateți aproximativ o cană din cartofii fierți și amestecați într-un castron cu spatele unei furculițe.
Adăugați o parte din lichidul din tigaie (aproximativ o lingură la un moment dat) împreună cu făina până când aveți o pastă groasă.
Adăugați acest lucru înapoi în oală.
Așezați brânza (fie întreagă în cuburi) în oală.
Lăsați supa să fiarbă până când brânza se topește și este groasă.
Adăugați piper negru măcinat după gust și amestecați laptele.