Supa de șuncă afumată cu fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 394 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, căței de usturoi, jareți de șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Supă de șuncă afumată cu fasole albă, Supă sănătoasă de Broccoli și Cheddar cu boia afumată și fasole albă, și Supă afumată de eglefin și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgere.
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa; gatiti pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Adăugați fasolea scursă, bulionul și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Îndepărtați cârligele de șuncă cu o lingură cu fante și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Scoateți carnea din oase; aruncați grăsimea, zgârierea și oasele. Tăiați carnea cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Așezați 1 cană de amestec de fasole într-un blender; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul de fasole piure în tigaie; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch