Supă de șuncă afumată cu fasole albă

Supa de șuncă afumată cu fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 394 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, căței de usturoi, jareți de șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Supă de șuncă afumată cu fasole albă, Supă sănătoasă de Broccoli și Cheddar cu boia afumată și fasole albă, și Supă afumată de eglefin și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut, amestecând frecvent.
Adăugați fasolea scursă, bulionul și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Îndepărtați cârligele de șuncă cu o lingură cu fante și răciți ușor.
Scoateți carnea din oase; aruncați grăsimea, zgârierea și oasele. Tăiați carnea cu 2 furculițe.
Așezați 1 cană de amestec de fasole într-un blender; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul de fasole piure în tigaie; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă carnea.