Supă De Vită Burger
Supa de carne de vită Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 304 calorii. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de roșii, piper, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă Burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți), Oh, Da Burger De Vită, și Burger De Vită Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția tăiței.
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă tăiței; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand taiteii sunt fragede.
Îndepărtați frunza de dafin.