Supă de varză și varză
Supa de varză și varză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 133 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de măsline, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de varză și Kale cu Farro, Varza sotata si varza, și Gratin de varză și varză.
Instrucțiuni
Combinați roșiile, untul, ceapa tocată uscată, sarea și piperul negru într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți amestecul la foc mic, așezați un capac pe cratiță și gătiți la foc mic timp de 15 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-un vas de stoc la foc mediu. Gatiti si amestecati telina, ceapa, usturoiul si frunzele de dafin in ulei fierbinte pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de roșii; gătiți și amestecați încă 5 minute.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Se toarnă apă în vasul de stoc. Amestecați varza verde, baza de vită, herbes de Provence și fulgii de ardei roșu în apă. Acoperiți ușor vasul de stoc și gătiți amestecul timp de 25 de minute.
Se amestecă boabele de rinichi și varza în supă. Acoperiți din nou vasul și continuați să gătiți încă 15 minute.