Supă de varză și fasole albă cu Prosciutto

Supă de varză și fasole albă cu Prosciutto
Supa de varză și fasole albă cu Prosciutto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână varză savoy, bulion de pui, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă de fasole albă toscană cu Prosciutto, Supă de varză și fasole albă, și Supă De Varză, Fasole Albă Și Cârnați.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați usturoiul și roșiile și gătiți, amestecând frecvent, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați varza, apa, bulionul, rozmarinul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când varza este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se amestecă fasolea și se fierbe până se încălzește, aproximativ 3 minute. Puneți supa în boluri și presărați prosciutto deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
5
Recomandarea vinului: există o revoluție în vinul Italian, cu mai multe opțiuni decât oricând disponibile din regiunile sudice ale țării. Încercați un Greco di Tufo, un alb bogat, pământesc, cu nuci din Campania, pentru un acompaniament perfect la această supă rustică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrecoGreco
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Note: frunzele frumoase încrețite fac din varza Savoy cel mai atractiv membru al familiei de varză. De asemenea, are o aromă unică, mai blândă decât alte soiuri, chiar și puțin dulce. Dar cu siguranță puteți înlocui varza verde obișnuită aici, dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Varză SavuroasăVarză Savuroasă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista