Supă de varză și fasole albă cu Prosciutto
Supa de varză și fasole albă cu Prosciutto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână varză savoy, bulion de pui, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă de fasole albă toscană cu Prosciutto, Supă de varză și fasole albă, și Supă De Varză, Fasole Albă Și Cârnați.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați usturoiul și roșiile și gătiți, amestecând frecvent, timp de 5 minute.
Adăugați varza, apa, bulionul, rozmarinul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când varza este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă fasolea și se fierbe până se încălzește, aproximativ 3 minute. Puneți supa în boluri și presărați prosciutto deasupra.
Recomandarea vinului: există o revoluție în vinul Italian, cu mai multe opțiuni decât oricând disponibile din regiunile sudice ale țării. Încercați un Greco di Tufo, un alb bogat, pământesc, cu nuci din Campania, pentru un acompaniament perfect la această supă rustică.
Note: frunzele frumoase încrețite fac din varza Savoy cel mai atractiv membru al familiei de varză. De asemenea, are o aromă unică, mai blândă decât alte soiuri, chiar și puțin dulce. Dar cu siguranță puteți înlocui varza verde obișnuită aici, dacă preferați.