Supă De Varză Portugheză Ușoară

Supă De Varză Portugheză Ușoară
Supa ușoară de Kale Portugheză necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 519 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de macaroane de cot, morcovi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Încercați Supă De Kale Portugheză, Supă De Kale Portugheză, și Supă De Kale Portugheză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un vas de stoc la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in uleiul incins pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați kielbasa; gătiți și amestecați până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Amestecați cartofii în amestecul kielbasa, condimentați cu sare și piper și continuați să gătiți și până când cartofii încep să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
KielbasaKielbasa
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3
Se toarnă bulion de pui și apă în oala de stoc; adăugați fasole, morcovi și kale. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți la foc mic timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Amestecați macaroanele în supă; continuați să gătiți până când macaroanele sunt fragede, dar ferme la mușcătură, aproximativ 15 minute. mai mult. Topiți fiecare bol cu 1 lingură de parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista