Supă De Varză Murată

Supa de varză murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 487 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Varză Murată, Supă De Varză Murată Kielbasa, și Supă De Cârnați Cu Varză Murată.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, combinați cârnați, cartofi, ceapă, morcovi și bulion de pui; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Adăugați varza murată și pasta de roșii; se amestecă bine. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți încă 30 de minute. Dacă se dorește o supă mai subțire, adăugați apă suplimentară sau bulion de pui.