Supă de tăiței de vită și anason stelat
Supa de tăiței de vită și anason stelat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 781 calorii, 32g de proteine, și 71G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,48 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, sos de soia, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de morcovi și anason stelat, Supă de morcovi cu anason stelat, și Supă Cremoasă De Morcovi Cu Anason Stelat.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați coastele cu sos de soia, ghimbir, usturoi, ardei iute și anason stelat. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi, amestecând ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 30
Într-un 8-qt. oală cu capac rezistent la cuptor, încălziți uleiul la foc mare până aproape de fumat. Ridicați coastele din marinată (salvați marinada) și rumeniți pe toate părțile, 4 până la 6 minute în total.
Adăugați marinată, bulion și 2 căni de apă. Acoperiți oala; aduceți la fierbere. Gatiti la cuptor pana cand carnea este extrem de frageda, aproximativ 3 ore.
Scoateți oasele de pe coaste și aruncați-le.
Tăiați carnea cu coaste mai mari în bucăți pentru a face 4 porții egale. Îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafața bulionului, dacă doriți. Întoarceți carnea în bulion. Condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați bok choy; lăsați să stea, acoperit, câteva minute să se ofilească.
Între timp, aduceți un 2-qt. oală de apă la fierbere.
Adăugați tăiței și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute pentru proaspăt și 8 minute pentru uscat.
Scurgeți tăiței, dar nu clătiți. Împărțiți uniform între 4 boluri de servire. Se acoperă cu bucăți de coaste și bok choy, împărțind uniform și se toarnă aproximativ 1 1/2 cană de bulion în fiecare castron.
Faceți înainte: odată ce coastele sunt gătite (până la Pasul 3), răciți peste noapte și cu până la 2 zile înainte.
Îndepărtați orice grăsime solidă deasupra. Conform instrucțiunilor din Pasul 4, îndepărtați oasele și tăiați carnea în bucăți. Reîncălziți carnea în bulion la foc mediu, adăugați bok choy și continuați cu pasul