Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de tăiței de vită în stil vietnamez ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 305 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, carne de vită rară, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Bulion de vită și tăiței în stil vietnamez, și Rețetă De Bulion De Vită Și Tăiței În Stil Vietnamez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti taiteii intr-o oala de 4 litri cu apa clocotita (nu sarata) 4 minute, apoi adaugati mazare de zapada si fierbeti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă curentă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se scurge bine. Împărțiți tăiței și mazărea de zăpadă între 4 boluri mari de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă
Paste
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Gătiți șalotele, ghimbirul și chile în ulei în aceeași oală la foc moderat, amestecând ocazional, până când șalotele se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ghimbir
Ardei Iute
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați bulion și apă și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
6
În timp ce bulionul fierbe, împărțiți friptura de vită, mugurii de fasole și ierburile printre bolurile de supă cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Fasole
Friptură De Vită
Paste
Bulion
Ierburi
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Aruncați ghimbirul din bulion și amestecați sosul de pește, sucul de lămâie și sarea după gust. Se toarnă bulionul în boluri și se servește imediat.