Supă De Tăiței De Vită
Supa de tăiței de vită este un fără lactate felul principal. O porție conține 334 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,72 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sriracha, friptură de mușchi, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion, Supă De Tăiței De Vită, și Supă de vită și tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare la foc mare; aduceți la fierbere.
Îndepărtați ghimbirul cu o lingură cu fante; aruncați.
Adăugați tăiței în tigaie; gatiti 2 minute. Se amestecă bok choy și carne de vită; gatiti 2 minute sau pana cand taiteii sunt gata si bok choy se ofileste.
Așezați aproximativ 1 1/2 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de muguri de fasole, 1/2 linguriță Sriracha, 3 frunze de busuioc, 2 felii de jalapeo și 2 pene de tei.