Supă De Tăiței De Vită

Supă De Tăiței De Vită
Supa de tăiței de vită este un fără lactate felul principal. O porție conține 334 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,72 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sriracha, friptură de mușchi, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion, Supă De Tăiței De Vită, și Supă de vită și tăiței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare la foc mare; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Îndepărtați ghimbirul cu o lingură cu fante; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați tăiței în tigaie; gatiti 2 minute. Se amestecă bok choy și carne de vită; gatiti 2 minute sau pana cand taiteii sunt gata si bok choy se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Așezați aproximativ 1 1/2 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de muguri de fasole, 1/2 linguriță Sriracha, 3 frunze de busuioc, 2 felii de jalapeo și 2 pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Pană De VarPană De Var
SrirachaSriracha
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista