Supă De Tăiței De Pui Reconfortantă

Supă De Tăiței De Pui Reconfortantă
Supa de tăiței de pui reconfortantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de bouillon de pui, unt, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Supă De Tăiței De Pui Reconfortantă, Reconfortant & sănătos Slow Cooker Supa de taitei de pui (cu un indiciu de lamaie & rozmarin), și Reconfortant Curry Tăiței Boluri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 10 căni de apă într-o oală mare de supă la foc mare cu prazul, morcovul înjumătățit, bucata de ghimbir de 3 inci și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
MorcovMorcov
GhimbirGhimbir
ApăApă
PrazPraz
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Aduceți la fierbere, întoarceți focul la mediu-scăzut și puneți pieptul de pui în bulion
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
BulionBulion
3
Acoperiți oala cu un capac și fierbeți amestecul până când puiul este gătit și fraged, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
În timp ce bulionul fierbe, bateți făina și sarea împreună într-un bol; bateți ouăle, untul și suficient lapte pentru a face un aluat rigid, dar funcțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Frământați aluatul în castron până când este neted și ușor elastic, aproximativ 5 minute; transferați într-un castron, acoperiți cu o cârpă și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Rotiți aluatul de tăiței pe o suprafață înmuiată la grosimea dorită (grosime de 1/4 - până la 1/8 inci); tăiați în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
AluatAluat
RolaRola
7
Îndepărtați pieptul de pui, transferați-l pe o farfurie și lăsați-l să se răcească. Când se răcește, scoateți oasele și tăiați carnea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
8
Se strecoară și se păstrează bulionul; aruncați prazul uzat, morcovul înjumătățit, bucata de ghimbir și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
MorcovMorcov
GhimbirGhimbir
BulionBulion
PrazPraz
9
Așezați bulionul strecurat într-o oală mare de supă, aduceți la fierbere și reduceți focul la mediu-scăzut. Se amestecă cubulețe de bulion, 3 linguri de ghimbir tocat, 3/4 cană morcovi feliați și țelină până când bulionul s-a dizolvat. Se fierbe până când morcovii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
MorcovMorcov
țelinățelină
GhimbirGhimbir
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Amestecați ușor tăiței, câteva la un moment dat. Întoarceți bulionul la foc mic și gătiți până când tăiței sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
BulionBulion
11
Bateți amidonul de porumb și 1/4 cană de apă până se omogenizează; amestecați jumătate din amestec în supă și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Dacă se dorește supă mai groasă, amestecați amestecul rămas de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Se amestecă puiul pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista