Supa de tăiței de pui reconfortantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de bouillon de pui, unt, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Supă De Tăiței De Pui Reconfortantă, Reconfortant & sănătos Slow Cooker Supa de taitei de pui (cu un indiciu de lamaie & rozmarin), și Reconfortant Curry Tăiței Boluri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 10 căni de apă într-o oală mare de supă la foc mare cu prazul, morcovul înjumătățit, bucata de ghimbir de 3 inci și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Morcov
Ghimbir
Apă
Praz
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Aduceți la fierbere, întoarceți focul la mediu-scăzut și puneți pieptul de pui în bulion
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Bulion
3
Acoperiți oala cu un capac și fierbeți amestecul până când puiul este gătit și fraged, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
În timp ce bulionul fierbe, bateți făina și sarea împreună într-un bol; bateți ouăle, untul și suficient lapte pentru a face un aluat rigid, dar funcțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Bulion
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Frământați aluatul în castron până când este neted și ușor elastic, aproximativ 5 minute; transferați într-un castron, acoperiți cu o cârpă și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Rotiți aluatul de tăiței pe o suprafață înmuiată la grosimea dorită (grosime de 1/4 - până la 1/8 inci); tăiați în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Aluat
Rola
7
Îndepărtați pieptul de pui, transferați-l pe o farfurie și lăsați-l să se răcească. Când se răcește, scoateți oasele și tăiați carnea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
8
Se strecoară și se păstrează bulionul; aruncați prazul uzat, morcovul înjumătățit, bucata de ghimbir și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Morcov
Ghimbir
Bulion
Praz
9
Așezați bulionul strecurat într-o oală mare de supă, aduceți la fierbere și reduceți focul la mediu-scăzut. Se amestecă cubulețe de bulion, 3 linguri de ghimbir tocat, 3/4 cană morcovi feliați și țelină până când bulionul s-a dizolvat. Se fierbe până când morcovii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Morcov
țelină
Ghimbir
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Amestecați ușor tăiței, câteva la un moment dat. Întoarceți bulionul la foc mic și gătiți până când tăiței sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Bulion
11
Bateți amidonul de porumb și 1/4 cană de apă până se omogenizează; amestecați jumătate din amestec în supă și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Dacă se dorește supă mai groasă, amestecați amestecul rămas de amidon de porumb.