Supă De Tăiței De Pui La Grătar

Supa de tăiței de pui la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 21 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de jumătăți de piept de pui, țelină, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Tăiței Cu Tăiței De Pui Cu Unt, Salată de tăiței Thailandezi cu pui la grătar, și Supă De Pui "Fără Tăiței" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu. Prăjiți bucățile de pui în ulei până se rumenesc ușor și sucurile se limpezesc.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe un prosop de hârtie.
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, încălziți bulionul de pui la foc mediu.
Adăugați morcovii, mazărea, țelina, ceapa și ciupercile. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 20 până la 25 de minute.
Adăugați tăiței și gătiți încă 10 minute sau până când tăiței sunt al dente.