Supă De Tăiței De Creveți Thailandezi

Thai supa de taitei creveți ar putea fi doar Asiatice rețetă pe care o căutați. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 310 calorii. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos de soia, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Salată thailandeză de creveți și tăiței, Salată De Tăiței Thailandezi Cu Creveți, și Thai creveți și varză tăiței Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o oală de supă.
Adăugați ceapa verde, morcovii, sosul de pește, sosul de chili, usturoiul, ghimbirul și busuiocul în oală.
Adăugați 2 pachete de condimente cu tăiței ramen (dacă adăugați toate cele 4 pachete, supa va fi probabil prea sărată). Se fierbe 5 minute.
Adăugați creveți, spanac, ciuperci și tăiței ramen. Gatiti inca 5 minute.
Adăugați suc de lămâie și coajă. Se amestecă bine și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.