Supă de tortilla de pui în aragazul lent

Supa cu tortilla de pui în aragazul lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 236 de calorii, 22 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 1,43 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați sos picante, condimente pentru taco, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 107 de fani. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de tortilă de pui la gătirea lentă, supă de tortilă de pui la gătirea lentă și supa de tortilă de pui la gătit lent.
Instrucțiuni
Încinge ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-înalt. Gatiti si amestecati puiul si ceapa in ulei incins pana cand puiul nu mai este roz in centru si sucurile curg limpede, 7-10 minute.
Amestecați fasolea prăjită, porumbul, bulionul de pui, condimentele pentru taco, sosul picante și pudra de usturoi într-un aragaz lent; se adauga amestecul de pui si ceapa.
Gatiti la foc mic pana cand puiul se desprinde usor cu 2 furculite, 3 pana la 5 ore. Tocați puiul în supă cu 2 furculițe. Continuați să gătiți încă 1 oră. Puneți o oală în boluri și acoperiți cu brânză Cheddar.