Supă de Tortilla de pui fumuriu cu Chipotle și roșii prăjite la foc
Nevoie de un curs principal fără gluten? Supa de Tortilla de pui afumată cu Chipotle și roșii prăjite la foc ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1237 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,06 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați var, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până var ai putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de Tortilla de pui cu Chipotle și roșii prăjite la foc, Supă de Tortilla de pui cu roșii prăjite la foc, și Supă de Tortilla prăjită la foc cu fâșii de tortilla Ancho.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul la foc mic și adăugați ofertele de pui, puneți-le timp de 6 până la 7 minute cu o frunză de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1-1/2 Cană Supă De Pui
2
În timp ce puiul braconează, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o oală medie de supă sau o tigaie adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați slănina și gătiți-o până când este crocantă, apoi scoateți-o cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Scurgeți excesul de grăsime, lăsând 2 până la 3 linguri în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți-le timp de 5 minute, apoi amestecați chipotles și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți puiul din stoc, tăiați-l apoi adăugați-l în supă. Treceți stocul printr-o strecurătoare, apoi adăugați-l în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Așezați o grămadă de chipsuri de tortilla zdrobite în fundul fiecărui bol de supă. Acoperiți-l din belșug cu brânză afumată, apoi puneți supa fierbinte în jos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Brânză Afumată
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Serviți-l cu var, ceapă crudă și cilantro la masă pentru a termina supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)