Supa de Tortilla ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.14 pe portie. O porție conține 462 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați avocado, pui, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 86 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de Tortilla prăjită la foc cu benzi de tortilla Ancho, Supă De Tortilla, și Supă De Tortilla.
Instrucțiuni
1
Tăiați tortilla în jumătate; tăiați jumătățile în benzi de 1/4 inch. În cratița de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti fasiile in ulei, 1/3 la un moment dat, pana se rumenesc si se crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Încălziți uleiul rămas în cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Tăiați în felii de 1 inch. Împărțiți jumătate din benzile de tortilla între 4 boluri individuale de servire. Oală în supă. Se acoperă cu avocado și brânză; garnisiți cu fâșii de tortilla rămase și coriandru.