Supă De Squash De Aur
Supa de Squash de aur ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $ 1.55 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare de porcini, dovlecei de butternut, creme fraiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Supă De Squash De Aur, Supă De Squash De Aur Cu Ierburi, și Supă De Squash De Aur Rapid.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 de grade F. curățați și feliați dovlecelul de butternut în pene de 1 până la 2 inci.
Se pune într-un castron mare și se condimentează cu siropul de arțar și pudra chineză de 5 condimente. Grătați dovlecelul până când apar semne de grătar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Puneți deoparte să se răcească. Între timp, zdrobiți semințele de coriandru într-un mortar și pistil.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare și adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie.
Adăugați fulgii de coriandru și ardei roșu și gătiți până când ceapa abia se caramelizează, aproximativ 10 minute.
Adăugați dovlecelul la grătar și bulionul de pui și dați la fiert. Coborâți focul la mediu și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute pentru a ajuta la dezvoltarea aromelor. Scoateți supa de pe foc și blitz într-un blender până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust. Dacă supa devine prea groasă, adăugați mai mult stoc de pui pentru a o subția. Chiffonade jumătate din frunze de salvie, lăsând cealaltă jumătate întreagă. Prăjiți toate frunzele de salvie într-o tigaie cu ulei de măsline fierbinte până când frunzele sunt crocante și încă verzi. Puneți supa în Căni, acoperiți cu 1 linguriță creme fraiche și garnisiți cu salvie prăjită și sare de porcini.