Supă De Squash Butternut

Supa de Squash Butternut este o fără gluten, fără lactate și primar supă. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 259 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de frunze de dafin, dovlecei de butternut, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 91%. Rețete similare includ Squash Butternut : Squash Butternut, supă de pere și iaurt, Supă de Squash Butternut cu semințe de Squash Curry, și 2ways2percent: Pizzan de Squash Butternut și piure cremos de Squash Butternut cu scoici și slănină.
Instrucțiuni
Așezați prazul, dovlecelul, frunza de dafin, sarea și bulionul într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți ușor până când dovlecelul este fraged, aproximativ 12 minute.
Se lasă să se răcească cel puțin 10 minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Pureați supa în loturi și reîncălziți la foc mediu-mic. Între timp, așezați semințele de dovleac (dacă folosiți) și rozmarinul pe o tăietură și tocați aproximativ.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați semințele și rozmarinul și încălziți, amestecând ocazional, până la parfum, 2 până la 3 minute. Puneți supa în boluri și presărați semințele și rozmarinul.