Supa de Spelt prăjită cu Escarole și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 410 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, bulion de pui, ALAC și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. 212 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă de speltă prăjită cu Escarole și fasole albă, Salată de alac cu fasole albă și anghinare, și Escarole cu slănină și fasole albă.
Instrucțiuni
1
Pulse ceapa într-un procesor de alimente până latăiat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Transferați într-un castron mediu.Repetați cu fenicul, morcovul și țelina,așezând legumele într-un castron cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adaugăpancetta și gătește, amestecând des, până Lamaro auriu, aproximativ 3 minute.
5
Adăugați speltși gătiți, amestecând des, până când boabele sunt un cuplu de nuanțe mai închise, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6
Adăugați ceapa, feniculul, morcovul, țelina șiusturoi în oală; condimentează cu sare și piper.Gatiti, amestecand ocazional, pana la legumesunt înmuiate, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați roșii și fulgi de ardei roșu și gătiți până lapasta este ușor întunecată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8
Adăugați bulion în oală, aduceți la fierbere, reducețiîncălziți și fierbeți, parțial acoperit,până când alacul este fraged, 60-70 de minute. Stirescarola și fasolea în supă și gătiți până cândescarola este ofilită și fasolea este încălzită, deși, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Alac
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Serviți supa stropită cu ulei și topităcu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-
10
Faceți înainte: supa poate fi făcută cu 2 zileînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional