Supa de sparanghel răcită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 147 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Sparanghel Răcită, Supă De Sparanghel Răcită, și Supă Cremoasă De Sparanghel Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați sparanghelul în 1-in. bucăți; puneți sfaturile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Așezați sparanghelul rămas într-o cratiță; adăugați bulion. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 40-45 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Procesați în loturi într-un blender sau robot de bucătărie până la neted; deoparte. Într-o cratiță mică, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați vârfurile de sparanghel; gătiți timp de 2-3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Se scurge și se răcește până la servire.
6
Într-o cratiță mare, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat sparanghel purificat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Scoateți din căldură. Amestecați o cantitate mică de supă fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Gatiti la foc mic timp de 5 minute sau pana cand amestecul se incalzeste si ajunge la 160 de minute. Se amestecă smântâna, pudra de curry, piperul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți din căldură; se răcește ușor. Acoperiți și răciți până la servire.
9
Garnisiți cu vârfuri de sparanghel, adăugând ușor la fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe