Supa de sparanghel răcită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 221 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, sulițe de sparanghel, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 99%. Încercați Supă De Sparanghel Răcită, Supă De Sparanghel Răcită, și Supă De Sparanghel Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 4 linguri de ulei într-o oală mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și gătiți,amestecând ocazional, până la translucid,8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați bucăți de sparanghel de 1/2 " și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana candasparagusul este verde aprins si fraged, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați bulion,creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când sparanghelul este fraged, 8–10minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați spanacul și gătiți, amestecândocazional, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Lăsați amestecul să se răcească ușor.
7
Puneți o sită cu ochiuri fine peste un castron mare; pus deoparte. Lucrând în loturi, supă pur și simpluîntr-un blender până când este foarte neted. Se strecoara prinsita pregătită. Se amestecă restul de 2 linguri de ulei în supă; condimentează după gust cu sare șipiper. Acoperiți și răciți până la frig, cel puțin3 ore. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Împărțiți vârfurile de sparanghel și tăiați subțiritulpini printre boluri;se toarnă supa răcită peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Supă Răcită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat