Supă de sparanghel prăjită cu roșii uscate la soare și crutoane de parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de sparanghel prăjită cu roșii uscate la soare și crutoane de parmezan. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 262 calorii. Mergeți la magazin și ridicați prazul, coaceți cartoful, bulionul de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Paste Pesto cu roșii uscate la soare și sparanghel prăjit, și Supă de roșii prăjită la grătar cu crutoane de parmezan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Aranjați cuburile de pâine pe foaia de copt pregătită și pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Presărați cuburi cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4
Coaceți timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
În timp ce crutoanele se coace, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați prazul și usturoiul și gătiți timp de 2 minute sau până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Adăugați frunze de dafin și cimbru și gătiți timp de 1 minut sau până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați sparanghel, cartof și bulion și aduceți la foc mic. Reduceți focul la mediu, acoperiți parțial și fierbeți timp de 10 minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
9
Îndepărtați frunzele de dafin și folosind un blender de imersie sau un blender obișnuit *care lucrează în loturi, supă de piure până se omogenizează. Supa polonic în boluri și de sus cu rosii uscate la soare și crutoane.