Supă de sparanghel prăjită cu roșii uscate la soare și crutoane de parmezan

Supă de sparanghel prăjită cu roșii uscate la soare și crutoane de parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de sparanghel prăjită cu roșii uscate la soare și crutoane de parmezan. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 262 calorii. Mergeți la magazin și ridicați prazul, coaceți cartoful, bulionul de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Paste Pesto cu roșii uscate la soare și sparanghel prăjit, și Supă de roșii prăjită la grătar cu crutoane de parmezan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Aranjați cuburile de pâine pe foaia de copt pregătită și pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Presărați cuburi cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4
Coaceți timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
În timp ce crutoanele se coace, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați prazul și usturoiul și gătiți timp de 2 minute sau până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Adăugați frunze de dafin și cimbru și gătiți timp de 1 minut sau până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Adăugați sparanghel, cartof și bulion și aduceți la foc mic. Reduceți focul la mediu, acoperiți parțial și fierbeți timp de 10 minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
9
Îndepărtați frunzele de dafin și folosind un blender de imersie sau un blender obișnuit *care lucrează în loturi, supă de piure până se omogenizează. Supa polonic în boluri și de sus cu rosii uscate la soare și crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
CrutoaneCrutoane
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista