Supă de sparanghel II
Supa de sparanghel II ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 149 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Sparanghel Cu Rulouri Crocante De Sparanghel, Supă de sparanghel, lămâie și Orzo din fabrica de supă din New England, și Supă De Sparanghel.
Instrucțiuni
Într-un vas mare, combinați apa sau stocul, capetele de sparanghel și verdele de praz separat.
Se încălzește la foc mic și se lasă să fiarbă în timp ce pregătiți restul ingredientelor.
Într-o tigaie medie, încălziți untul și uleiul.
Adăugați prazul alb, ceapa și orezul și gătiți până când ceapa începe să se coloreze (aproximativ 8 minute).
Adăugați 1 cană din stocul cald și gătiți încă 10 minute.
Se strecoară stocul de sparanghel și capete de praz și se întoarce la stoc.
Adăugați conținutul tăvii sotate în stocul încordat împreună cu mijlocul sparanghelului și acoperiți parțial oala. Gatiti inca 12 minute.
Transferați supa într-un robot de bucătărie și piure. Strecurați asta înapoi în rezervor. Condimentează și adaugă sare, piper și suc de lămâie după gust. Între timp, aruncați vârfurile de sparanghel în apă sărată clocotită și gătiți până se înmoaie (aproximativ 4 minute).
Serviți supa cu câteva vârfuri de sparanghel deasupra pentru garnitură.