Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de sparanghel cu monede de parmezan. Această rețetă servește 50 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 79 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciocolata-Earl Grey Shortbread Monede, Supă De Parmezan Cu Sparanghel, și Supă de sparanghel cu cremă de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un mixer electric în picioare echipat cu paleta, combinați făina, brânza, cimbrul, coaja de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați untul și gălbenușurile de ou și bateți la viteză medie până se formează firimituri ușor umezite. Adunați firimiturile și frământați pentru a forma un buștean gros de 2 inci. Înfășurați în plastic și refrigerați până la răcire, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Preîncălziți cuptorul la 325 și aliniați 2 foi de copt cu pergament. Feliați bușteanul cu grosimea de 1/4 inch și aranjați foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Coaceți aproximativ 20 de minute, până când sunt aurii în jurul marginilor; lăsați să se răcească pe foi.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-o oală mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați sparanghelul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Adăugați bulionul și fierbeți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
9
Adăugați 1/4 cană de tarhon și pătrunjelul. Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender. Întoarceți supa în oală, adăugați smântâna și mazărea; reîncălziți. Condimentează cu sare și piper alb și garnisește cu tarhon și coajă.