Supă De Spanac Brânză

Supă De Spanac Brânză
Nevoie de un supă fără gluten? Supa de spanac brânză ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 20 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 25. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de margarină cu calorii reduse, spanac, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de cartofi Cheesy complet încărcată cu salată de spanac Gina, Spanac Brânză, și Pătrate De Spanac Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se topește margarina în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați ingredientele rămase; gătiți la foc mic până când VELVEETA se topește și supa se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista