Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa de somon și mărar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 433 calorii, 33g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cartofi, mărar, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de somon cu icre de somon, mărar și cartofi, Supă de somon cu mărar, și Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!).
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand frecvent, pana cand este crocanta, apoi transferati pe prosoape de hartie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din cratiță, apoi se adaugă ceapa, țelina, cartofii, sarea și piperul și se gătește, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 5 până la 7 minute. Se amestecă în apă și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, până când cartofii sunt aproape fragezi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
țelină
Piper
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați lapte și fierbeți, neacoperit, până când cartofii sunt fragede, 4 până la 5 minute. Se amestecă somonul, mărarul și untul și se fierbe ușor până când somonul este doar gătit, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Unt
Somon
Mărar
Lapte
4
Se servește presărat cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.