Supă de Snapper roșu cu varză proaspătă de fasole și ulei de usturoi

Supă de Snapper roșu cu varză proaspătă de fasole și ulei de usturoi
Supa de Snapper roșu cu muguri proaspeți de fasole și ulei de usturoi este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 508 calorii. Pentru $6.15 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ulei de canolan, muguri de fasole mung și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, File de Snapper roșu pe pâine prăjită de usturoi cu salată de fasole albă de rucola, și Tofu dulce și acru cu muguri de fasole și ierburi proaspete.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați capetele și oasele de pește, 3 linguri de sos de pește și lemongrass, ghimbir, ceapă și 2 lingurițe de sare kosher. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la moderat scăzut și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Între timp, tăiați fileurile de snapper în bucăți de 1 1/2 inch și transferați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SnapperFile De Snapper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați 2 linguri de ulei, restul de 2 linguri de sos de pește și aruncați. Dați la frigider peștele timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Încălziți restul de 6 linguri de ulei într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mare, amestecând, până când este parfumat și ușor auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Se toarnă uleiul de usturoi într-un castron și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Se strecoară supa printr-o sită fină, apăsând puternic pe solide. Ștergeți oala. Întoarceți supa de pește la ea și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați ciupercile și fierbeți la foc moderat până când sunt fragede, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
10
Adăugați snapperul marinat și gătiți doar până la opac, aproximativ 2 minute. Condimentează supa cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
11
Adăugați mugurii de fasole și scallions și amestecați uleiul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
12
Serviți imediat cu ardei iute feliați și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista