Supă de slănină și cartofi
Supa de Bacon și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 307 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1555 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, morcovi, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este excelent. Încercați Supă De Cartofi Cu Slănină, Supă de cartofi cu slănină, și Supă de slănină și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina pana cand este crocanta in cratita de 3 litri, scoateti si scurgeti bine pe prosoape de hartie. Aruncați grăsimea de slănină și ștergeți bine tigaia cu un prosop de hârtie.
Între timp, pregătiți legumele.
Adăugați ulei de măsline în cratiță și adăugați ceapă, morcov și țelină pe măsură ce sunt tăiate.
Se sotează până când ceapa este moale, dar nu se rumeneste, aproximativ 3-4 minute.
Se amestecă bulionul de pui, cartofii și piperul; se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, acoperit, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10-15 minute.
Se amestecă brânza, încălzind doar până se topește-nu fierbeți. Se toacă slănina și se adaugă în supă. Reglați condimentele după gust adăugând sare, dacă doriți.