Supă de scoici din New England III

Supă de scoici din New England III
New England Clam Chowder III ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 40 de porții cu 266 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați făină, cimbru, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Supă De Scoici Din New England, Supă De Scoici Din New England, și Supă De Scoici Din New England sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul. Amestecați făina dintr-o dată și continuați să gătiți și amestecați până când devine din nou bule la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți rouxul de pe foc și lăsați-l deoparte.
3
Într-o oală de 10 galoane la foc mediu, gătiți ceapa și țelina până se înmoaie. Între timp, puneți laptele într-un cazan dublu mare și gătiți încet peste apa care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Bateți în roux și gătiți laptele până se îngroașă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se amestecă sucul de scoici și bulionul de pui în oala mare și se fierbe. Apoi amestecați laptele îngroșat. Aduceți - l la foc mic, apoi amestecați smântâna grea, cimbru și scoici. Se mai fierbe 10 minute, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Cremă GreaCremă Grea
Suc De ScoiciSuc De Scoici
ScoiciScoici
CimbruCimbru
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu

Pudra de scoici funcționează foarte bine cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un Chardonnay bogat și untos. Maison Noir Knock on Wood Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile de pe dealuri din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de coasta de aur a grand crus din Burgundia. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și rău, cu parfum de pepene galben și pere, navigând valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe stelare racy la final.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista