Supă De Salată De Ghimbir-Lămâie
Supa de salată de ghimbir-lămâie este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 634 calorii, 20g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de bulion de legume, frunze de coriandru, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Pui Cu Ghimbir Cu Lămâie, Supă de Broccoli cu ghimbir și lămâie, și Supă de morcovi cu ghimbir și lămâie.
Instrucțiuni
Clătiți iarba de lămâie; tăiați și aruncați capetele și frunzele tulpinii și scoateți și aruncați stratul exterior grosier.
Tăiați tulpinile în bucăți de 1/2 inch.
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, combinați iarba de lămâie, ghimbirul și bulionul. Se aduce la fierbere, se acoperă, se reduce focul și se fierbe timp de 20 de minute. Supă de răcire rapidă (tigaie umplută cu supă de cuib în apă cu gheață și amestecați des până când supa este rece, 15 până la 20 de minute) sau acoperiți și refrigerați până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, aduceți 2 căni de apă la fierbere.
Adăugați tăiței de orez și amestecați pentru a separa. Gatiti pana cand se inmoaie pentru a musca, aproximativ 3 minute.
Se toarnă într-o strecurătoare fină peste chiuvetă și se clătește cu apă rece până se răcește, aproximativ 1 minut. Cu foarfeca, tăiați tăiței în 2 sau 3 locuri pentru a face bucăți mai mici.
Într-un castron, amestecați tăiței, morcov și daikon.
Se toarnă amestecul de bulion printr-o strecurătoare fină în patru boluri largi; aruncați reziduurile. Amestec de tăiței movilă în mod egal în centrele bolurilor. Împrăștiați coriandru și mentă deasupra.
Adăugați sos de pește după gust.