Supă De Salată De Ghimbir-Lămâie

Supă De Salată De Ghimbir-Lămâie
Supa de salată de ghimbir-lămâie este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 634 calorii, 20g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de bulion de legume, frunze de coriandru, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Pui Cu Ghimbir Cu Lămâie, Supă de Broccoli cu ghimbir și lămâie, și Supă de morcovi cu ghimbir și lămâie.

Instrucțiuni

1
Clătiți iarba de lămâie; tăiați și aruncați capetele și frunzele tulpinii și scoateți și aruncați stratul exterior grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2
Tăiați tulpinile în bucăți de 1/2 inch.
3
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, combinați iarba de lămâie, ghimbirul și bulionul. Se aduce la fierbere, se acoperă, se reduce focul și se fierbe timp de 20 de minute. Supă de răcire rapidă (tigaie umplută cu supă de cuib în apă cu gheață și amestecați des până când supa este rece, 15 până la 20 de minute) sau acoperiți și refrigerați până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, aduceți 2 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați tăiței de orez și amestecați pentru a separa. Gatiti pana cand se inmoaie pentru a musca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
6
Se toarnă într-o strecurătoare fină peste chiuvetă și se clătește cu apă rece până se răcește, aproximativ 1 minut. Cu foarfeca, tăiați tăiței în 2 sau 3 locuri pentru a face bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Într-un castron, amestecați tăiței, morcov și daikon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă amestecul de bulion printr-o strecurătoare fină în patru boluri largi; aruncați reziduurile. Amestec de tăiței movilă în mod egal în centrele bolurilor. Împrăștiați coriandru și mentă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați sos de pește după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista