Supă De Salată De Ghimbir-Lămâie

Supă De Salată De Ghimbir-Lămâie
Supa de salată de ghimbir-lămâie este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 634 calorii, 20g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de bulion de legume, frunze de coriandru, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Pui Cu Ghimbir Cu Lămâie, Supă de Broccoli cu ghimbir și lămâie, și Supă de morcovi cu ghimbir și lămâie.

Instrucțiuni

1
Clătiți iarba de lămâie; tăiați și aruncați capetele și frunzele tulpinii și scoateți și aruncați stratul exterior grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2
Tăiați tulpinile în bucăți de 1/2 inch.
3
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, combinați iarba de lămâie, ghimbirul și bulionul. Se aduce la fierbere, se acoperă, se reduce focul și se fierbe timp de 20 de minute. Supă de răcire rapidă (tigaie umplută cu supă de cuib în apă cu gheață și amestecați des până când supa este rece, 15 până la 20 de minute) sau acoperiți și refrigerați până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, aduceți 2 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați tăiței de orez și amestecați pentru a separa. Gatiti pana cand se inmoaie pentru a musca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
6
Se toarnă într-o strecurătoare fină peste chiuvetă și se clătește cu apă rece până se răcește, aproximativ 1 minut. Cu foarfeca, tăiați tăiței în 2 sau 3 locuri pentru a face bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Într-un castron, amestecați tăiței, morcov și daikon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se toarnă amestecul de bulion printr-o strecurătoare fină în patru boluri largi; aruncați reziduurile. Amestec de tăiței movilă în mod egal în centrele bolurilor. Împrăștiați coriandru și mentă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Adăugați sos de pește după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista