Supă de rădăcină de pătrunjel cu Castane Trufate
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de rădăcină de pătrunjel cu Castane Trufate ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 7,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 215 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Rădăcină De Țelină Cu Varză De Bruxelles Și Castane, Rădăcină De Țelină, Fenicul Și Supă De Cartofi Dulci Cu Pătrunjel De Migdale, și Varză de Bruxelles cu Castane, Pancettan și pătrunjel.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa si usturoiul in unt intr-o oala mare si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand ceapa este inmuiata si aurie, 6 pana la 8 minute.
Adăugați rădăcină de pătrunjel, cimbru, frunze de dafin, piper alb și 3/4 linguriță sare și gătiți, amestecând ocazional, până când rădăcina de pătrunjel începe să se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Adăugați apă și bulion și fierbeți, parțial acoperit, până când rădăcina de pătrunjel este foarte fragedă, 30 până la 40 de minute.
Aruncați cimbru și frunza de dafin și amestecați uleiul. Supă pur și simplu în loturi într-un blender până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferând într-un castron. Dacă supa este prea groasă, subțire până la consistența dorită cu apă. Se condimentează cu sare, apoi se întoarce în oala curățată pentru a se menține cald, acoperit, până când este gata de servit.
Radeți castanele cu un feliator cu lamă reglabilă sau un cojitor de legume ascuțit cât mai subțire posibil peste fiecare porție.
Supa, fără castane, poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, neacoperită, până se răcește, apoi acoperită. Reîncălziți la foc mic, subțierea cu apă, dacă este necesar. Radeți castanele peste supă chiar înainte de servire.