Supă De Rucola

Supă De Rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de rucola. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 106 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Broccoli Și Rucola, Supă De Broccoli Și Rucola, și Supă de rucola și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti pana devine translucid (5 minute). Se amestecă amidonul de porumb; se amestecă bulionul de pui și laptele evaporat; se aduce la foc mic. Se amestecă rucola și se amestecă ierburile tocate până se ofilesc; acoperiți și lăsați deoparte 5 minute. Folosiți un blender de imersie pentru a amesteca până se omogenizează. Împărțiți în 6 boluri; garnisiți fiecare cu 2 lingurițe de iaurt grecesc simplu și 1 linguriță de arpagic feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Grecesc SimpluIaurt Grecesc Simplu
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Supă De PuiSupă De Pui
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
RucolaRucola
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
IerburiIerburi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
BolBol
BatetiBateti
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista