Supă de roșii și sfeclă răcită

Supă de roșii și sfeclă răcită
Supa de roșii și sfeclă răcită ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 169 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,09 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sfecla murată, boia de ardei, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Sfeclă Răcită, Supă De Sfeclă Răcită, și Supă De Sfeclă De Citrice Răcită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul, roșiile uscate la soare și ardeiul într-o tigaie mică. Aduceți la foc mic la foc mediu-mic și rotiți până când roșiile se înmoaie, 2 până la 3 minute. Puneți deoparte să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Combinați roșiile uscate la soare și uleiul cu sfecla și sucul de sfeclă, ardeii, usturoiul și 3/4 linguriță de sare într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute pentru ca aromele să se contopească. Puree într-un blender cu 1 cană apă rece până când este foarte netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se transferă într-un castron sau într-o ceașcă mare de măsurare a lichidului și se dă la frigider până se răcește, cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Împărțiți supa uniform între patru boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Presărați roșiile uscate la soare și ardeii tăiați în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Garnisiți cu chipsuri de sfeclă și o păpușă de smântână, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista