Supă De Roșii Sidekick
Supa de roșii Sidekick este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 7. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin mediteraneene, roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați supă de roșii, cum se face supă de roșii / restaurant style, Supă de roșii Zesty cu parmezan și biscuiți de roșii uscați la soare, și Supă de roșii cu tripă și cârnați (aka supă rămasă: reciclată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare la foc mediu-mare.
Se toarnă ulei, apoi se adaugă ceapă, morcovi, usturoi, 1 linguriță. sare, fulgi de ardei roșu și frunze de dafin. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat si ceapa este translucida, 6-8 minute. "Este important să vă gătiți ceapa înainte de a adăuga lichid. În caz contrar, nu se vor topi într-o oală fierbinte; rămân fibroase", sfătuiește Smith.
Adăugați roșiile, zdrobindu-le cu mâinile, plus sucul și 2 cutii de apă. "Conservele de roșii întregi sunt de obicei de calitate superioară decât cele tocate", spune Conley. "Dar tocat sunt bine într-un vârf de cuțit."Aduceți supa la foc mic și adăugați jumătate de oregano. Reduceți căldura la foarte scăzută și fierbeți, parțial acoperit, 2 ore. Cu aproximativ 20 de minute înainte de a face supa, adăugați restul de 1/2 linguriță. sare și oregano rămas.
Îndepărtați frunzele de dafin și amestecați supa până se omogenizează.
Adăugați un pic de apă dacă supa pare groasă și strecurați dacă doriți ca aceasta să fie netedă.
Serviți supa acoperită cu Frache crme și arpagic.