Supă de roșii răcită cu pepene galben
Supa de roșii răcită cu pepene galben ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, pepene galben, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Pepene Rece, Supă De Pepene Rece, și Supă De Pepene Rece.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați roșiile cu uleiul de măsline, busuiocul, usturoiul, oțetul și zahărul. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc mic pana cand este fierbinte, dar nu fierbe, aproximativ 10 minute. Treceți supa prin discul fin al unei mori de alimente într-un castron mediu pentru a îndepărta semințele și pielea de roșii. Răciți supa la frigider sau răciți-o rapid punând vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață.
Folosind un baller mic de pepene galben, scoateți în total 20 de bile din castraveți și pepeni. Alternativ, tăiați castravetele și pepenii în zaruri de 1/2 inch.
Se toarnă supa în boluri.
Garnisiți cu bilele de pepene galben și castraveți și crenguțele de busuioc și serviți.