Supă de roșii prăjită la grătar cu crutoane de parmezan

Supă de roșii prăjită la grătar cu crutoane de parmezan
Supa de roșii prăjită la grătar cu crutoane de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 500 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, roșii de prune, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 56%. Rețete similare includ Supă de roșii prăjită la grătar cu crutoane de parmezan, Supă De Roșii Cu Crutoane De Parmezan, și Supă de roșii cu crutoane de parmezan.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mic. Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mic direct timp de aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Într-un castron mediu combinați roșiile, ceapa, usturoiul, cimbrul și uleiul și aruncați pentru a acoperi. Folosind clești aranjați toate legumele și ierburile pe tigaia de grătar și gătiți la foc mic direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când pielea de roșii se încrețește și începe să se rumenească, 20 până la 25 de minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Transferați roșiile într-o cratiță mare. Continuați să gătiți ceapa, usturoiul și cimbrul până când ceapa și usturoiul sunt ușor carbonizate pe toate părțile, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați ceapa și usturoiul în cratiță. Aruncați cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați bulionul de pui în cratiță. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când roșiile se prăbușesc complet, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Transferați supa într-un blender și piureul până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Turnați supa printr-o strecurătoare de plasă pentru a îndepărta toate semințele și pielea de roșii. Condimentează cu zahărul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Dacă grătarul are un arzător cu infraroșu deasupra suportului de încălzire, preîncălziți arzătorul la înălțime, cu capacul grătarului deschis. Ungeți o parte din fiecare felie de pâine. Topiți fiecare parte cu unt cu aproximativ 1 linguriță de brânză. Folosind clești poziționați feliile de pâine pe suportul de încălzire (spre spate) chiar în fața arzătorului. Gatiti, cu capacul deschis, pana cand branza se topeste si se rumeneste, aproximativ 2 minute. Urmăriți cu atenție, astfel încât brânza să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Scoateți crutoanele din suportul de încălzire. Dacă grătarul dvs. nu are un arzător cu infraroșu, prăjiți crutoanele sub un pui de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Chiar înainte de servire, reîncălziți supa, dacă este necesar, și adăugați busuiocul. Puneți supa în boluri și plutiți crutoanele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
11
Garnisiți cu orice brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista