Supă de roșii prăjită la grătar cu crutoane de parmezan

Supă de roșii prăjită la grătar cu crutoane de parmezan
Supa de roșii prăjită la grătar cu crutoane de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 500 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, roșii de prune, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 56%. Rețete similare includ Supă de roșii prăjită la grătar cu crutoane de parmezan, Supă De Roșii Cu Crutoane De Parmezan, și Supă de roșii cu crutoane de parmezan.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mic. Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mic direct timp de aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Într-un castron mediu combinați roșiile, ceapa, usturoiul, cimbrul și uleiul și aruncați pentru a acoperi. Folosind clești aranjați toate legumele și ierburile pe tigaia de grătar și gătiți la foc mic direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când pielea de roșii se încrețește și începe să se rumenească, 20 până la 25 de minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați roșiile într-o cratiță mare. Continuați să gătiți ceapa, usturoiul și cimbrul până când ceapa și usturoiul sunt ușor carbonizate pe toate părțile, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ceapa și usturoiul în cratiță. Aruncați cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați bulionul de pui în cratiță. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când roșiile se prăbușesc complet, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Transferați supa într-un blender și piureul până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Turnați supa printr-o strecurătoare de plasă pentru a îndepărta toate semințele și pielea de roșii. Condimentează cu zahărul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Dacă grătarul are un arzător cu infraroșu deasupra suportului de încălzire, preîncălziți arzătorul la înălțime, cu capacul grătarului deschis. Ungeți o parte din fiecare felie de pâine. Topiți fiecare parte cu unt cu aproximativ 1 linguriță de brânză. Folosind clești poziționați feliile de pâine pe suportul de încălzire (spre spate) chiar în fața arzătorului. Gatiti, cu capacul deschis, pana cand branza se topeste si se rumeneste, aproximativ 2 minute. Urmăriți cu atenție, astfel încât brânza să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Scoateți crutoanele din suportul de încălzire. Dacă grătarul dvs. nu are un arzător cu infraroșu, prăjiți crutoanele sub un pui de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Chiar înainte de servire, reîncălziți supa, dacă este necesar, și adăugați busuiocul. Puneți supa în boluri și plutiți crutoanele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
11
Garnisiți cu orice brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista