Supă De Roșii Prăjită

Supă De Roșii Prăjită
Supa de roșii prăjită necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Dacă aveți la îndemână roșii prune, ulei de măsline, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de roșii prăjită la foc cu năut prăjit, Supă De Roșii Prăjită, și Supă De Roșii Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.aranjați roșiile într-un singur strat, tăiate cu fața în sus, pe o foaie mare de copt. Împrăștiați ceapa, usturoiul și cimbru în jurul roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se presară cu zahăr, se condimentează cu sare și piper și se stropesc cu ulei. Prăjiți până când legumele sunt moi și ușor caramelizate, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Bulion cald într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați amestecul de roșii, răzuind bucățile rumenite din foaie. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Scoateți supa de pe foc; lăsați să se răcească ușor. Lucrând în loturi, supă de piure într-un blender. Se strecoară supa printr-o sită în tigaie curată, apăsând pe solide pentru a extrage lichid. Aruncați toate solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se amestecă jumătate și jumătate și se reîncălzește supa la foc mic, amestecând des (nu fierbeți). Se condimentează cu sare și piper, se toarnă în boluri și se presară busuioc, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista