Supă De Roșii Prăjită
Supa de roșii prăjită necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Dacă aveți la îndemână roșii prune, ulei de măsline, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de roșii prăjită la foc cu năut prăjit, Supă De Roșii Prăjită, și Supă De Roșii Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.aranjați roșiile într-un singur strat, tăiate cu fața în sus, pe o foaie mare de copt. Împrăștiați ceapa, usturoiul și cimbru în jurul roșiilor.
Se presară cu zahăr, se condimentează cu sare și piper și se stropesc cu ulei. Prăjiți până când legumele sunt moi și ușor caramelizate, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Aruncați crenguțele de cimbru.
Bulion cald într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați amestecul de roșii, răzuind bucățile rumenite din foaie. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Scoateți supa de pe foc; lăsați să se răcească ușor. Lucrând în loturi, supă de piure într-un blender. Se strecoară supa printr-o sită în tigaie curată, apăsând pe solide pentru a extrage lichid. Aruncați toate solidele.
Se amestecă jumătate și jumătate și se reîncălzește supa la foc mic, amestecând des (nu fierbeți). Se condimentează cu sare și piper, se toarnă în boluri și se presară busuioc, dacă se dorește.