Supa de roșii-orz ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 175 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, parmezan, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă de roșii, carne de vită și orz, Supă De Roșii De Orz De Curcan, și Supă De Orz De Fasole Roșie-Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se fierbe orzul într-o oală mare cu apă până se înmoaie, dar încă mestecat (40 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Între timp, în oală mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați dovlecelul și usturoiul; gatiti pana cand dovlecelul incepe sa se inmoaie (2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi
5
Adăugați roșiile, bulionul, sarea și 1/2 cană de busuioc; aduceți la fierbere. Se fierbe până când roșiile s-au înmuiat (7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Busuioc
Bulion
Sare
6
Împărțiți supa în 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați orz și 1/4 cană de busuioc rămas; se acoperă cu parmezan și se servește.