Supă de roșii Farmstand cu Pesto de rucola
Supa de roșii Farmstand cu pesto de rucola ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,6 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți parmezan, șalotă, nuci de pin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Roșii Farmstand, Salată israeliană de cuscus și roșii cu Pesto de rucola, și Mousse de brânză într-un 'con' cu sos picant de roșii și Pesto de rucola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Puneți roșiile cu miez pe o foaie de copt cu margini.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și prăjiți-le până par ridate, aproximativ 30 de minute; pus deoparte. În timp ce roșiile se răcesc, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică saut.
Se adaugă șalotele și 2 căței de usturoi tocat și saut-ul la foc mediu-mic până se rumenesc și se caramelizează, 15 până la 20 de minute; pus deoparte.
Când roșiile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați pielea, care ar trebui să alunece ușor.
Puneți roșiile decojite în borcanul unui blender împreună cu șalotele și usturoiul, roșiile zdrobite (cu suc), 1 lingură de sare și zahăr. Procesați până când supa este netedă. Se amestecă smântâna și vodca, dacă se dorește. Se dă la frigider într-un vas acoperit timp de cel puțin 6 ore, sau de preferință peste noapte.
Prăjiți nucile de pin, amestecând ocazional, într-o tigaie așezată la foc mediu până devin maronii aurii, aproximativ 4 minute.
Combinați rucola, nucile de pin, 2 căței de usturoi, 1/2 linguriță de sare și sucul de lămâie în borcanul unui blender sau în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, apoi adăugați încet uleiul de măsline prin tubul de alimentare și procesați.
Transferați pesto-ul într-un castron și amestecați parmezanul.
Puneți supa răcită în boluri individuale de servire și rotiți 1 lingură de pesto în fiecare.
Supa poate fi preparată cu până la 4 zile înainte și refrigerată. Idem pentru pesto. Ambele ar trebui să fie bine acoperite. Pesto de rucola nu se rumeneste atunci cand este expus la oxigen, la fel ca si varul sau mai comun, pesto de busuioc.
Cei mai tradiționali pot prefera un pesto de busuioc. De asemenea, puteți elimina crema și puteți acoperi supa cu o păpușă de CR fra fra fra sau iaurt în stil grecesc și un strop de pesto.
Brutarie si Caf-ul din 199