Supă de roșii cu fierbere lentă
Supa de roșii cu gătit lentă este un aperitiv fără gluten. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 53 g de grăsimi și un total de 631 de calorii. Pentru 2,39 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, suc de legume, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, care este solid. Rețete similare sunt supa de roșii cu fiert lent, supa de busuioc de roșii cu fiert lent și supa de roșii cu curry.
Instrucțiuni
Se toarnă sucul de legume, piureul de roșii, bulionul de pui, smântâna grea și uleiul de măsline într-un aragaz lent. Amestecați untul, praful de ceapă, ardeiul, parmezanul, foile de dafin și zahărul în amestecul de suc.
Scoateți frunzele de dafin pentru a servi.