Supă de pui și porumb cu Chile-Salsa de mentă

Supă de pui și porumb cu Chile-Salsa de mentă
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de pui și porumb cu Salsa Chile-mentă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 490 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, usturoi, tulpină de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Supă verde de Chile, pui și porumb, Burgeri Chile Cu Salsa De Porumb, și Supă de dovleac de iarnă cu Chile roșu și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Char ardei iute peste o flacără de gaz sau sub un pui de carne, întorcându-se ocazional, până se înnegrește peste tot (acest lucru adaugă o aromă de fum și face pielea ușor de îndepărtat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Lasă să se răcească. Folosind un cuțit mic, răzuiți pielea din ardei iute; aruncați. Tăiați grosolan ardeii iute (pentru o salsa mai blândă, aruncați semințele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Faceți o pastă tocând usturoiul și 1 linguriță de sare pe o suprafață de lucru, răzuind ocazional cu partea cuțitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Adăugați ardei iute și tocați mărunt, apoi adăugați mentă și tocați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Se transferă într-un castron; se amestecă uleiul. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți. Faceți înainte: Salsa poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reveniți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Puneți puiul și bulionul într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați apă doar pentru a acoperi puiul. Aduceți la foc mic la foc mare, degresând ocazional suprafața (spuma poate adăuga arome amare supei; aruncați-o în timp ce degresați). Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți, continuând să degresați suprafața ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
3
Adăugați știuleți de porumb, ceapă înjumătățită, usturoi, morcov, țelină, boabe de piper, frunze de dafin și 2 lingurițe de sare. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când carnea de sân este doar gătită, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Transferați puiul pe o tăietură; lasa sa se raceasca usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați carnea de sân; pus deoparte (gătirea cărnii de sân mai mult timp o va face dură). Întoarceți puiul în oală. Se fierbe la foc mic până când picioarele și coapsele sunt fierte, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Transferați puiul într-un platou; lasa sa se raceasca usor. Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-un alt vas mare; aruncați solidele. Tăiați toată carnea de pui, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Aduceți bulionul strecurat la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
9
Adăugați sâmburi de porumb și gătiți până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
10
Adăugați ceapa roșie; gatiti pana cand este crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
11
Adăugați pui; se fierbe, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Împărțiți supa între boluri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se ornează cu chipsuri de roșii și tortilla. Strângeți pene de var; adăugați pene în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pană De VarPană De Var
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
3
Serviți, trecând chile - salsa de menta și sare de mare alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista