Supa de pui și ouă cu chiftele mici de vițel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare kosher, frunze de spanac, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chiftele De Vițel De Rozmarin, Carne de vită cu paste de casă, și Orecchiette prăjită cu chiftele de vițel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Această rețetă are multe atingeri personale: combinația de carne de vită și pui în baza rețetei este ceva ce am primit de la mama mea, împânzind puiul cu câteva cuișoare pentru a adăuga o aromă specială din prepararea stocului de pui la Guy Savoy din Paris și, mai ales, chiftelele de la părinții mei. Această supă este o masă în sine și are un gust și mai bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
2 tulpini de telina cu frunze, bucăți interioare din buchet decojite de piele exterioară, tăiate în bucăți de 1/2 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
3
Supă: condimentați puiul cu sare, după gust și împingeți cei 2 căței în 1 din coapsele de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Adăugați-l într-o oală mare, acoperiți cu aproximativ 4 litri de apă și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Între timp, condimentați oasele de vită cu sare și rumeniți-le într-o tigaie din fontă cu uleiul de canola, fierbându-le la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De Vită
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați-le în oală cu puiul. La tigaia în care au fost arse oasele, la foc mediu, adăugați morcovii, țelina și ceapa și aruncați până când sunt acoperite cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați cimbrul și frunzele de dafin în oala de stoc împreună cu legumele sotate. Aduceți supa la foc mic și degresați suprafața cu o ladă. Aruncați orice ulei sau" spumă " care se acumulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Polonic
8
Presărați cu un vârf de sare, nu prea mult, și coborâți focul pentru a termina de gătit puiul încet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Puneți vițelul măcinat într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați sare, usturoi, parmezan, busuioc, ou și pesmet. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Rotiți o chiftelă mică și gătiți un "tester" în supă, dacă doriți. Gustați și reseason amestecul de carne, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Rotiți restul de vițel în chiftele mici. Ar trebui să aibă dimensiunea unei roșii cherry mici. (Nota bucătarului: chiftelele rulate imperfect fac de fapt această supă mai familiară și mai reală.) Aranjați chiftelele într-un singur strat pe o foaie de copt și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
După aproximativ 45 de minute la foc mic, gustați supa de pui și reglați condimentul, dacă este necesar. Folosiți o lingură mare și o pereche de clești pentru a îndepărta puiul pe o foaie de copt sau pe altă suprafață plană și lăsați-l să se răcească câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Scoateți oasele de vită și scoateți măduva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De Vită
7
Adăugați-l la supă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Scoateți și aruncați cimbrul proaspăt și frunzele de dafin. Scoateți pieptul și carnea coapsei de pe pui, având grijă să aruncați oasele și pielea. Rupeți puiul în bucăți de mărimea mușcăturii, dar nu prea mici și adăugați-le în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
9
Aduceți supa la foc mic și adăugați chiftelele. Lăsați-l să continue să fiarbă câteva minute, astfel încât chiftelele să aibă șansa de a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
10
Stropiți în ouă și continuați să amestecați în timp ce gătesc. Ar trebui să arate ca niște fire mici în supă. Se amestecă spanacul și gustul pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
11
Transferați supa în boluri de servire și serviți presărat cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional