Dacă aveți în jur 50 minute pentru a petrece în bucătărie, supa de pui și Bok Choy ar putea fi o uimitoare fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Acest hor d ' oeuvre are 169 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. 351 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de bok choy, usturoi, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de pui și Bok Choy, Supă Udon de pui cu Bok Choy, și Supă Udon de pui cu Bok Choy.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul vegetal într-un vas mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte până când ceapa este înmuiată și translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați apă, Bază de pui, cartofi, morcovi, bok choy și țelină; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când legumele sunt ușor fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza De Pui
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bok Choy
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați pui; continuați să fierbeți până când puiul nu mai este roz în centru, aproximativ 10 minute.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid, cu note de verde tipice Chardonnay-ului. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată cu fructe albe proaspete (lămâie și pere) și cu flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.