Supa de pui în stil caraibian cu var și Cilantro este o fără gluten rețetă cu 23 de porții. Această supă are 237 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de orez, sare, freca Caraibe, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioase. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 23 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de pui în stil caraibian cu aragaz lent, cu var și Cilantro, Pui întreg de tei și Cilantro în stil Mexican (aragaz lent), și Supa De Pui Cilantro-Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul uniform cu freca Caraibelor; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie medie la foc mediu-mare; adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați amestecul într-un aragaz lent oval de 5 litri folosind o lingură pliată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Încălziți restul de 3 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare; adăugați puiul și gătiți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați puiul în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Adăugați 1 cană bulion în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Adăugați bulionul rămas, sosul adobo și următoarele 4 ingrediente la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la înălțime 1 oră. Reduceți temperatura la scăzut și gătiți încă 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Mozzarella)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
9
Scoateți puiul din aragazul lent și răciți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
10
Scoateți puiul din oase, întorcând carnea la aragazul lent. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
11
Serviți supa peste orez fiert fierbinte; se acoperă cu cilantro, ridichi și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
12
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
13
* Am folosit sos adobo din conserve ardei iute chipotle în sos adobo.