Supă de pui-tăiței cu spanac

Supa de pui-tăiței cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 249 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bulion de pui mai puțin sodiu, piper, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Tăiței Miracol De Ouă De Spanac, Supă miso cu tăiței de spanac și vinete, și Supă De Tăiței Cu Tăiței De Pui Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mic.
Adăugați usturoi; gatiti 10 secunde sau pana cand este parfumat.
Adăugați bulion, pui, cub de parmezan, sare, piper și nucșoară. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu și fierbeți 10 minute.
Scoateți puiul; deoparte.
Scoateți cubul de parmezan; aruncați.
Întoarceți amestecul de bulion la fierbere.
Adăugați paste; fierbeți 9 minute sau până când pastele sunt fragede.
Tăiați jumătățile de piept de pui în fâșii subțiri; reveniți la supă. Se amestecă spanacul și se fierbe 1 minut sau până se ofilesc. Împărțiți supa uniform între 4 boluri; presărați cu 1/4 cană parmezan ras.