Supă De Pui Thailandeză

Supă De Pui Thailandeză
Supa de pui Thai ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Pentru $1.93 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 158 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui cu sodiu, pastă de curry, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 51 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Pui Thailandeză, Supă De Pui Thailandeză, și Supă de pui Thailandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de susan într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ghimbir; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Adăugați pasta de curry; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
4
Adăugați 1 cană de bulion, amestecând până când pasta de curry se dizolvă; adăugați bulionul rămas și apa. Aduceți amestecul de bulion la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați lapte de cocos și următoarele 5 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 3 minute sau până când puiul este gata. Se amestecă coriandru. Supă de oală în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
6
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateGreu
Gata În51 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista