Supă De Pui Siciliană
Supa de pui siciliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 187 calorii. Dacă aveți pui, albus de ou, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Supă De Linte Siciliană, Supă De Pește Siciliană, și Pui Sicilian.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un cuptor olandez de 8 litri sau într-o oală; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore.
Scoateți puiul și morcovul din bulion.
Puneți puiul într-un castron; acoperiți și răciți. Morcovi de zaruri; acoperiți și răciți. Se strecoară bulionul printr-o sită într-un bol mare; aruncați solidele. Acoperiți și răciți bulionul cel puțin 24 de ore. Degresați grăsimea solidificată de la suprafață și aruncați. Puneți deoparte 8 căni de bulion, rezervând bulionul rămas pentru o altă utilizare.
Scoateți puiul din oase; tăiat în bucăți de mărimea mușcăturii. Aruncați oasele.
Combinați puiul, morcovul și bulionul de 8 căni în cuptorul olandez; aduceți la fierbere.
Adăugați pastina, brânza Romano, sare și piper; gătiți 5 minute.
Combinați oul și albusul de ou; se amestecă bine și se strecoară încet în amestecul de bulion fierbinte, amestecând constant. Scoateți imediat de pe foc.