Supa de pui-Posole este o fără gluten felul principal. O porție conține 893 calorii, 50g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.08 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, țelină, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Supă Mexicană De Pui Posole, Posole (supă Tomatillo, pui și Hominy), și Supă Ușoară De Pui Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Puneți stocul într-o cratiță medie, rezervând 1/4 cană și aduceți la foc mic. Între timp, așezați 1/4 cană rămasă și ardeii iute ancho rehidratați într-un blender și piure până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați anchos purificat, porcini și hominy și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hominy
3
Adăugați puiul și coriandrul și gătiți timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Puneți supa în boluri și acoperiți cu brânză și câteva tortilla prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Combinați oasele de pui, ceapa, țelina și morcovii într-o tigaie mare; aruncați cu ulei și condimentați ușor cu sare și piper. Prăjiți până când oasele și legumele sunt bogate în maro auriu, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Transferați oasele și legumele într-un vas mare, adăugați 12 căni de apă rece și ingredientele rămase și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 4 ore, degresând spuma care se ridică în vârf cu o oală la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Polonic
8
Se ia de pe foc și se strecoară printr-o strecurătoare de plasă într-o oală curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Se pune din nou pe aragaz la foc mare și se gătește până se reduce la jumătate. Utilizați imediat sau lăsați să se răcească la temperatura camerei, acoperiți și refrigerați sau congelați până când sunt gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote mare până când ajunge la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați tortilele în 2 loturi și gătiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
12
Se transferă pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie și se condimentează imediat cu sare.