Supă De Pui-Posole

Supă De Pui-Posole
Supa de pui-Posole este o fără gluten felul principal. O porție conține 893 calorii, 50g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.08 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, țelină, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Supă Mexicană De Pui Posole, Posole (supă Tomatillo, pui și Hominy), și Supă Ușoară De Pui Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Puneți stocul într-o cratiță medie, rezervând 1/4 cană și aduceți la foc mic. Între timp, așezați 1/4 cană rămasă și ardeii iute ancho rehidratați într-un blender și piure până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați anchos purificat, porcini și hominy și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
3
Adăugați puiul și coriandrul și gătiți timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Puneți supa în boluri și acoperiți cu brânză și câteva tortilla prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Combinați oasele de pui, ceapa, țelina și morcovii într-o tigaie mare; aruncați cu ulei și condimentați ușor cu sare și piper. Prăjiți până când oasele și legumele sunt bogate în maro auriu, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Transferați oasele și legumele într-un vas mare, adăugați 12 căni de apă rece și ingredientele rămase și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 4 ore, degresând spuma care se ridică în vârf cu o oală la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
PolonicPolonic
8
Se ia de pe foc și se strecoară printr-o strecurătoare de plasă într-o oală curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se pune din nou pe aragaz la foc mare și se gătește până se reduce la jumătate. Utilizați imediat sau lăsați să se răcească la temperatura camerei, acoperiți și refrigerați sau congelați până când sunt gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote mare până când ajunge la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați tortilele în 2 loturi și gătiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
12
Se transferă pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie și se condimentează imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista