Supă De Pui De Bază
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de pui de bază. Această rețetă face 6 porții cu 69 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de pătrunjel, pătrunjel, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Pui De Bază, Supă de bază de șuncă și fasole, și Supă Verde De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați, tăiați și cântați puiul (Vezi notele). Împărțiți puiul dacă este necesar (Vezi notele).
Așezați puiul în sferturi într-o oală de supă de 5 litri. Un pui întreg ar trebui să încapă într-o oală de 6 până la 7 litri.
Adăugați 10 căni de apă dacă utilizați pui de carne sau 12 dacă utilizați păsări. Acoperiți oala și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și spumă degresată pe măsură ce se ridică la suprafață. Supa ar trebui să gătească la un zâmbet (Vezi notele).
Când spuma dispare, adăugați toate ingredientele rămase cu doar 1 linguriță de sare. Gatiti puiul pana se desface din os. Dacă puiul este împărțit, lăsați aproximativ 1 oră pentru gătirea puilor de carne și 2 până la 3 ore pentru o pasăre. Dacă gătiți puii întregi, lăsați încă 15 minute pentru puii de carne și 30 de minute pentru păsări.
Adăugați mai multă apă în timpul gătitului dacă puiul nu este acoperit cu șapte optimi. Întoarceți puiul de 2 sau 3 ori în timpul gătitului.
Adăugați sare treptat, gustând pe măsură ce supa progresează.
Îndepărtați puiul, măruntaiele și oasele și lăsați-le deoparte.
Se toarnă supa printr-o sită, se clătește oala și apoi se întoarce supa în oală dacă urmează să fie servită imediat. Degresați grăsimea de pe suprafața supei dacă urmează să fie servită fără a fi păstrată, urmând instrucțiunile pentru degresare (vezi note).
Supa poate fi pregătită în avans până în acest moment. Dacă aveți de gând să păstrați supa, strecurați-o peste un castron, dar nu degresați. Se răcește bine, neacoperit, apoi se acoperă și se pune la frigider. Păstrați puiul învelit separat la frigider. Aruncați (sau ciuguliți) măruntaiele, oasele și legumele cu supă.
Puiul poate fi reîncălzit în supă, fie în sferturi cu oase și piei pentru un fel de mâncare pofticioasă, fie tăiat din oase și piele și tăiat în bucăți mai mici, ușor de lingură.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;