Supă De Pui Cu Nucă De Cocos Thailandeză Cu Aragaz Lent
Supa de pui cu nucă de cocos Thailandeză cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 9 porții cu 230 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, sucul de lămâie, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sunday Slow Cooker: Piept De Pui Curry Thailandez Cu Nucă De Cocos, Supă De Pui Thailandeză Cu Aragaz Lent, și Supă De Curry De Pui Thailandez Cu Aragaz Lent Ușor.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În slow cooker, amestecați morcovii, ceapa, ardeiul gras, usturoiul, rădăcina de ghimbir, sosul de pește și pasta de curry. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 6 minute, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ardei Gras
Pastă De Curry
Sos De Pește
Ghimbir
Morcov
Pui întreg
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
2
Puneți puiul peste legume în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Se toarnă bulion peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bulion
4
Capac; gatiti la foc mic 5 ore sau pana cand puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Scoateți puiul din aragazul lent pe farfurie; mărunțiți, folosind 2 furculițe. Întoarceți puiul la aragazul lent. Se amestecă laptele de cocos, ciupercile și busuiocul. Acoperiți; gatiti 30 de minute mai mult sau pana cand ciupercile sunt fragede. Se amestecă sucul de lămâie înainte de servire.
Thai în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.